Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qarabağ futbol klubu JackDaniels FK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Zəfəroğlu is nu in balbezit. Zəfəroğlu geeft een lange en hoge pass. Abbasoğlu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arifov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paşayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şahmalıyev rent richting de bal. Şahmalıyev passt de bal in één keer door. Əbülfəzov is nu in balbezit. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ futbol klubu - JackDaniels FK 0:1

20e minuut.
Arifov met de inworp. Şükürov heeft problemen om de bal te vangen. Sarabski is nu in balbezit. Şükürov onderschept slim de pass. Şükürov haalt uit met een fantastische trap. Paşayev bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bədirxanov onderschept slim de pass. Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Şükürov speelt de bal door. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Abbaslı is nu in balbezit. Abbaslı geeft een lange en hoge pass. Abbasoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Arifov rent richting de bal. Arifov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Poladov de bal. Cəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cəfərli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cəfərli kan niet meer verder spelen. Nəzərli komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nəzərli probeert naar een medespeler te passen. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov met een sublieme pass. Zəfəroğlu rent richting de bal. Zəfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabağ futbol klubu 60%, JackDaniels FK 40%.
Qarabağ futbol klubu - JackDaniels FK 0:1

49e minuut.
Bədirxanov speelt de bal door. Rövşənov rent richting de bal. Rövşənov draait met de bal, schiet en ... Zeynalli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Məmmədov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Dəvəli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli begaat een overtreding. Dəvəli krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Məmmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbasoğlu is nu in balbezit. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ futbol klubu - JackDaniels FK 0:2

80e minuut.
Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov met een sublieme pass. Rövşənov is nu in balbezit. Rövşənov schiet op doel. Abdullayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ futbol klubu - JackDaniels FK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabağ futbol klubu 49%, JackDaniels FK 51%.
Qarabağ futbol klubu - JackDaniels FK 1:2