Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CXELDI Ixvan
Normal Tactiek Maurinyo
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 30.8
average Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Breggia met een sublieme pass. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka passt de bal in één keer door. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ekoniak rent richting de bal. Ekoniak geeft een hoge lob. Belchev probeert de bal aan de voet te houden. Bečka rent richting de bal. Bečka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Breggia is nu in balbezit. Remy onderschept slim de pass. Remy geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. Vouti bokst de bal weg.

16e minuut.
Bečka rent richting de bal. Bečka passt de bal met de wreef. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Ixvan 0:1

23e minuut.
Lupeş trapt de bal weg. Gesù kopt de bal weg. Vahabov probeert de bal met de borst te controleren. Vahabov schiet op doel. Lupeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CXELDI - Ixvan 1:1

26e minuut.
Ekoniak rent richting de bal. Ekoniak passt de bal zonder na te denken. Ferrero met een sublieme pass. Immler rent richting de bal. Immler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ekoniak kopt de bal weg. Vahabov rent richting de bal. Vahabov geeft een hoge lob. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aramburu passt de bal in één keer door. Vahabov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagatto. Bagatto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 56%, Ixvan 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CXELDI - Ixvan 1:1

57e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburu verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburu geeft een hoge lob. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Breggia de bal onder controle te krijgen. Bečka probeert naar een medespeler te passen. Bazin kan de bal niet met de borst controleren. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Ixvan 1:2

75e minuut.
Aramburu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeiger rent richting de bal. Zeiger geeft een lange en hoge pass. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CXELDI - Ixvan 2:2

88e minuut.
Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon geeft de bal voor. Ferrero met een sublieme pass. Klungelig pakt Belchev de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 48%, Ixvan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CXELDI - Ixvan 2:2