Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JackDaniels FK Real United Ganca
Normal Tactiek kaka
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli speelt de bal door. Poladov rent richting de bal. Fərəcov onderschept slim de pass. Fərəcov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Real United Ganca 0:1

5e minuut.
Arifov geeft de bal voor. Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arifov. Arifov krijgt een gele kaart. Orucov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orucov kan niet meer verder spelen.

14e minuut.
Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Fərəcov is nu in balbezit. Fərəcov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Real United Ganca 0:2

24e minuut.
Daar is Lütfəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arifov verovert de bal door een tackle van achteren. Arifov passt de bal met de wreef. Məmmədli rent richting de bal. Məmmədli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nəcəfzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poladov. Nəcəfzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nəcəfzadə zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Allahyarov krijgt zijn hoofd ertegen. Məmmədhəsənov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JackDaniels FK 53%, Real United Ganca 47%.
JackDaniels FK - Real United Ganca 0:2

48e minuut.
Məmmədov geeft de bal voor. Arifov kan de bal niet met de borst controleren. Süleymanov is nu in balbezit. Süleymanov geeft een lange en hoge pass. Fərəcov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zəfəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirzadə is nu in balbezit. Zəfəroğlu begaat een overtreding. Zəfəroğlu krijgt een gele kaart. Əmirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Əmirzadə met een snel genomen vrije trap. Fərəcov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Real United Ganca 0:3

66e minuut.
Lütfəliyev met een snelle inworp. Allahyarov is nu in balbezit. Allahyarov geeft de bal voor. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Əmirzadə is nu in balbezit. Əmirzadə geeft de bal voor. Məmmədov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allahyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli speelt de bal door. Dəvəli rent richting de bal. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zəfəroğlu met een sublieme pass. Arifov is nu in balbezit. Arifov passt de bal met de wreef. Məmmədli is nu in balbezit. Məmmədli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JackDaniels FK 57%, Real United Ganca 43%.
JackDaniels FK - Real United Ganca 0:3