Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarkhanrza Qarabağ futbol klubu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Xəlilov met de inworp. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasoğlu begaat een overtreding. Şahbazlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Şahbazlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paşayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tağıyev krijgt zijn hoofd ertegen. Paşayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rövşənov onderschept slim de pass. Rövşənov draait met de bal, schiet en ... Cavadoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bədirxanov zal de hoekschop nemen. Rüstəmbəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rövşənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rövşənov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cəfərli rent richting de bal. Sarabski rent richting de bal. Sarabski passt de bal zonder na te denken. Rövşənov rent richting de bal. Rövşənov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarkhanrza 52%, Qarabağ futbol klubu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sarkhanrza - Qarabağ futbol klubu 0:0

51e minuut.
Cəfərli probeert naar een medespeler te passen. Şahbazlı is nu in balbezit. Şahbazlı met een sublieme pass. Tağıyev is nu in balbezit. Tağıyev schiet op doel. Paşayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarkhanrza - Qarabağ futbol klubu 1:0

59e minuut.
Cəfərli geeft een hoge lob. Cavadoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadoğlu geeft een hoge lob. Sarabski rent richting de bal. Sarabski draait met de bal, schiet en ... Rüstəmbəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarkhanrza 54%, Qarabağ futbol klubu 46%.
sarkhanrza - Qarabağ futbol klubu 1:0