Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qarabağ futbol klubu sarkhanrza
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Səfərov met een snelle inworp. Cəfərli probeert naar een medespeler te passen. Tağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tağıyev haalt uit met een fantastische trap. Paşayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ futbol klubu - sarkhanrza 0:1

9e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Səfərov. Bədirxanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bədirxanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rövşənov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı onderschept slim de pass. Tağıyev rent richting de bal. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cəfərli speelt de bal door. Şahbazlı is nu in balbezit. Şahbazlı passt de bal in één keer door. Tağıyev is nu in balbezit. Tağıyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Osmanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rövşənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osmanlı krijgt een gele kaart. Rövşənov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rövşənov kan niet meer verder spelen. İbişov komt het veld opgelopen. Sarabski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mustafayev kopt de bal weg. Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov draait met de bal, schiet en ... Rüstəmbəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qarabağ futbol klubu - sarkhanrza 1:1

35e minuut.
Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov draait met de bal, schiet en ... İbişov is nu in balbezit. İbişov haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmbəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qarabağ futbol klubu - sarkhanrza 2:1

40e minuut.
Sarabski speelt de bal door. İbişov is nu in balbezit. Vasifov is nu in balbezit. İbişov verovert de bal door een tackle van achteren. İbişov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabağ futbol klubu 49%, sarkhanrza 51%.
Qarabağ futbol klubu - sarkhanrza 2:1

73e minuut.
Əzimov rent richting de bal. Sarabski onderschept slim de pass. Sarabski passt de bal met de wreef. İbişov rent richting de bal. İbişov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Osmanlı probeert naar een medespeler te passen. Şahmalıyev heeft problemen om de bal te vangen. Şahmalıyev verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Səfərov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tağıyev rent richting de bal. Tağıyev schiet op doel. Paşayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qarabağ futbol klubu 50%, sarkhanrza 50%.
Qarabağ futbol klubu - sarkhanrza 2:1