Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CXELDI Real United Ganca
Normal Tactiek kaka
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev passt de bal zonder na te denken. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Süleymanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahabov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Süleymanov geeft een lange en hoge pass. Ahumada speelt de bal door. Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov onderschept slim de pass. Əmircanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev met een sublieme pass. Orucov rent richting de bal. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov draait met de bal, schiet en ... Malikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fərəcov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 44%, Real United Ganca 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CXELDI - Real United Ganca 0:0

57e minuut.
Doeltrap. Malikov met een harde bal richting middenveld. Lütfəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Allahyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburu is nu in balbezit. Allahyarov onderschept slim de pass. Allahyarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Aramburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburu passt de bal zonder na te denken. Allahyarov is nu in balbezit. Allahyarov haalt uit met een fantastische trap. Kazımov probeert de bal aan de voet te houden. Köfteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bazin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Real United Ganca 0:1

71e minuut.
Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli probeert de bal aan de voet te houden. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Süleymanov geeft de bal voor. Ferrero rent richting de bal. Ferrero met een sublieme pass. Bon rent richting de bal. Bon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Köfteci heeft problemen om de bal te vangen. Köfteci probeert naar een medespeler te passen. Vahabov kopt de bal weg. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 31%, Real United Ganca 69%.
CXELDI - Real United Ganca 0:1