Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real United Ganca CXELDI
kaka Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 33.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Zeiger met een sublieme pass. Fərəcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger begaat een overtreding. Zeiger krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vouti met een harde bal richting middenveld. Belchev kopt de bal weg. Manafov heeft problemen om de bal te vangen. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov schiet op doel. Malikov bokst de bal weg.

12e minuut.
Hüseynbəyli speelt de bal door. Daar is Lütfəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lütfəliyev geeft een hoge lob. Nəcəfzadə probeert de bal met de borst te controleren. Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bon probeert naar een medespeler te passen. Belchev is nu in balbezit. Belchev met een sublieme pass. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vahabov passt de bal met de wreef. Əmircanov is nu in balbezit. Orucov begaat een overtreding. Əmircanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belchev wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Santandreu met een sublieme pass. Lütfəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Lütfəliyev passt de bal in één keer door. Allahyarov rent richting de bal. Allahyarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bon rent richting de bal. Bon geeft de bal voor. Süleymanov probeert de bal met de borst te controleren. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zeiger rent richting de bal. Zeiger geeft de bal voor. Daar is Manafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real United Ganca - CXELDI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real United Ganca 47%, CXELDI 53%.
Real United Ganca - CXELDI 0:1

48e minuut.
Nəcəfzadə kopt de bal weg. Manafov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov schiet op doel. Malikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Belchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Hüseynbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov onderschept slim de pass. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United Ganca - CXELDI 0:2

60e minuut.
Fərəcov passt de bal in één keer door. Inworp. Bon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belchev rent richting de bal. Belchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United Ganca - CXELDI 0:3

78e minuut.
Süleymanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahabov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belchev is nu in balbezit. Belchev haalt uit met een fantastische trap. Malikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zeiger geeft een lange en hoge pass. Əmirzadə is nu in balbezit. Ferrero onderschept slim de pass. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real United Ganca 64%, CXELDI 36%.
Real United Ganca - CXELDI 0:3