Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JackDaniels FK Ixvan
Normal Tactiek Maurinyo
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:1

8e minuut.
Poladov rent richting de bal. Ekoniak onderschept slim de pass. Ekoniak met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka schiet op doel. Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:2

17e minuut.
Kóczián probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu rent richting de bal. Abdullayev is nu in balbezit. Bečka verovert de bal door een tackle van achteren. Bečka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:3

19e minuut.
Ekoniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoniak geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:4

25e minuut.
Kóczián heeft problemen om de bal te vangen. Kóczián passt de bal met de wreef. Bečka speelt de bal door. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:5

26e minuut.
Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy speelt de bal door. Nəsirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka verovert de bal door een tackle van achteren. Bečka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Poladov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kóczián rent richting de bal. Kóczián met een sublieme pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nəsirli rent richting de bal. Immler onderschept slim de pass. Ekoniak met een sublieme pass. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bečka geeft een hoge lob. Abdullayev heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JackDaniels FK 85%, Ixvan 15%.
JackDaniels FK - Ixvan 0:5

50e minuut.
Nogués passt de bal met de wreef. Bečka rent richting de bal. Bečka geeft de bal voor. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Məmmədhəsənov trapt de bal weg van het doel. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués probeert naar een medespeler te passen. Bečka is nu in balbezit. Bečka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoniak onderschept slim de pass. Ekoniak passt de bal in één keer door. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Məmmədhəsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Məmmədhəsənov met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nogués met een snelle inworp. Daar is Remy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Məmmədhəsənov trapt de bal weg. Blasinger kopt de bal weg. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián geeft de bal voor. Bečka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:6

82e minuut.
Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli geeft een lange en hoge pass. Kóczián geeft de bal voor. Ekoniak rent richting de bal. Kóczián geeft een lange en hoge pass. Məmmədhəsənov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Nogués met een sublieme pass. Moldoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu geeft de bal voor. Bečka is nu in balbezit. Bečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nogués passt de bal in één keer door. Kóczián rent richting de bal. Kóczián probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JackDaniels FK - Ixvan 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JackDaniels FK 76%, Ixvan 24%.
JackDaniels FK - Ixvan 0:7