Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ixvan JackDaniels FK
Maurinyo Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 15.2
adequate Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bečka met een sublieme pass. Kóczián rent richting de bal. Kóczián passt de bal in één keer door. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gesù met de inworp. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şükürov. Şükürov krijgt een gele kaart. Remy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Məmmədov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gesù met de inworp. Remy geeft een hoge lob. Abdullayev kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Məmmədov geeft een lange en hoge pass. Daar is Gesù, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesù geeft een lange en hoge pass. Kóczián geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dəvəli de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Poladov controleert de bal met de borst. Immler met een sublieme pass. Blasinger rent richting de bal. Blasinger geeft een hoge lob. Moldoveanu kopt de bal weg. Məmmədhəsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Məmmədhəsənov trapt de bal weg van het doel. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián geeft een lange en hoge pass. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gesù passt de bal in één keer door. Bečka is nu in balbezit. Bečka probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. Paal!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekoniak met de inworp. Klungelig pakt Kóczián de bal. Kóczián geeft de bal voor. Bečka krijgt zijn hoofd ertegen. Məmmədhəsənov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - JackDaniels FK 1:0

28e minuut.
Kóczián probeert naar een medespeler te passen. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečka passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gesù kopt de bal weg. Zeynalli geeft de bal voor. Klungelig pakt Poladov de bal. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - JackDaniels FK 2:0

36e minuut.
Kóczián rent richting de bal. Kóczián speelt de bal door. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Məmmədhəsənov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - JackDaniels FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 23%, JackDaniels FK 77%.
Ixvan - JackDaniels FK 3:0

58e minuut.
Ekoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoniak geeft de bal voor. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu geeft de bal voor. Daar is Məmmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - JackDaniels FK 4:0

74e minuut.
Gesù geeft de bal voor. Immler bereikt de bal nog maar net als eerste. Immler passt de bal met de wreef. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arifov rent richting de bal. Inworp. Arifov met de inworp. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Blasinger met een sublieme pass. Ekoniak rent richting de bal. Ekoniak geeft de bal voor. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Məmmədhəsənov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Məmmədov controleert de bal met de borst. Bečka is nu in balbezit. Bečka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Məmmədov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - JackDaniels FK 5:0

86e minuut.
Gesù is nu in balbezit. Gesù geeft een lange en hoge pass. Blasinger kopt de bal weg. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - JackDaniels FK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 22%, JackDaniels FK 78%.
Ixvan - JackDaniels FK 6:0