Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CXELDI Qarabağ futbol klubu
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Bədirxanov met de inworp. Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov draait met de bal, schiet en ... Rövşənov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ferrero geeft een lange en hoge pass. Şahmalıyev heeft problemen om de bal te vangen. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap. Paşayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Qarabağ futbol klubu 1:0

10e minuut.
Nəbi rent richting de bal. Aramburu onderschept slim de pass. Aramburu passt de bal met de wreef. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Belchev de bal. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov geeft de bal voor. Bon is nu in balbezit. Bon geeft de bal voor. Paşayev bokst de bal weg.

15e minuut.
Bon speelt de bal door. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov passt de bal in één keer door. Belchev rent richting de bal. Belchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Qarabağ futbol klubu 2:0

22e minuut.
Əmircanov met een sublieme pass. Belchev is nu in balbezit. Belchev probeert naar een medespeler te passen. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sarabski is nu in balbezit. Sarabski geeft de bal voor. Ahumada met een sublieme pass. Belchev is nu in balbezit. Belchev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Belchev passt de bal in één keer door. Sarabski rent richting de bal. Met opzet legt Əmircanov zijn tegenspeler op de grond. Sarabski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 29%, Qarabağ futbol klubu 71%.
CXELDI - Qarabağ futbol klubu 2:0

51e minuut.
Bon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zeiger de bal. Ferrero geeft een lange en hoge pass. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Əmircanov passt de bal in één keer door. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero met een sublieme pass. Belchev rent richting de bal. Belchev draait met de bal, schiet en ... Paşayev bokst de bal weg.

54e minuut.
Abbasoğlu geeft een lange en hoge pass. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero rent richting de bal. Ferrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sarabski heeft problemen om de bal te vangen. Sarabski met een sublieme pass. Daar is Rövşənov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xaliqov is nu in balbezit. Xaliqov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Qarabağ futbol klubu 2:1

59e minuut.
Belchev is nu in balbezit. Belchev met een sublieme pass. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov schiet op doel. Paşayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CXELDI - Qarabağ futbol klubu 3:1

72e minuut.
Ferrero met een sublieme pass. Abbasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov onderschept slim de pass. Belchev rent richting de bal. Belchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CXELDI 40%, Qarabağ futbol klubu 60%.
CXELDI - Qarabağ futbol klubu 3:1