Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
swansea united kendrick fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Owusu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofie rent richting de bal. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
swansea united - kendrick fc 0:1

5e minuut.
Razak speelt de bal door. Baoakye is nu in balbezit. Baoakye geeft een hoge lob. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sangari bokst de bal weg.

27e minuut.
Ghansah rent richting de bal. Ghansah passt de bal in één keer door. Kissi rent richting de bal. Kissi schiet op doel. Klungelig pakt Tutu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Razak trapt de bal weg. Adama kopt de bal weg. Ghansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea united 57%, kendrick fc 43%.
swansea united - kendrick fc 0:1

55e minuut.
Eshun is nu in balbezit. Eshun geeft een lange en hoge pass. Kissi probeert de bal met de borst te controleren. Ghansah is nu in balbezit. Ghansah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Iddrisu de bal. Ghansah rent richting de bal. Ghansah met een sublieme pass. Kissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tutu controleert de bal met de borst. Kissi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghansah rent richting de bal. Kissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Inworp. Alolo met een snelle inworp. Allotey geeft een lange en hoge pass. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Agogo kan de bal niet met de borst controleren. Agogo geeft een lange en hoge pass. Adama probeert naar een medespeler te passen. Kissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea united 37%, kendrick fc 63%.
swansea united - kendrick fc 0:1