Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint German Black nubians
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Brenya is nu in balbezit. Brenya geeft een lange en hoge pass. Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko haalt uit met een fantastische trap. Boadu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Aidoo rent richting de bal. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aidoo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Agyemang probeert naar een medespeler te passen. Brenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenya met een sublieme pass. Tanko rent richting de bal. Tanko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - Black nubians 0:1

39e minuut.
Graham geeft een lange en hoge pass. Fosu kopt de bal weg. Klungelig pakt Adamu de bal. Ochere rent richting de bal. Ochere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu speelt de bal door. Klungelig pakt Tanko de bal. Tanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - Black nubians 0:2

43e minuut.
Hendricks rent richting de bal. Hendricks met een sublieme pass. Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanko rent richting de bal. Tanko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hendricks heeft problemen om de bal te vangen. Hendricks speelt de bal door. Ochere rent richting de bal. Ochere schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 46%, Black nubians 54%.
Paris Saint German - Black nubians 0:2

52e minuut.
Hendricks geeft een lange en hoge pass. Yahuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosu onderschept slim de pass. Ochere rent richting de bal. Ochere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dadzie rent richting de bal. Dadzie passt de bal in één keer door. Boating bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko schiet op doel. Boadu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yacub is nu in balbezit. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - Black nubians 0:3

73e minuut.
Agyemang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dwomoh komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hendricks heeft problemen om de bal te vangen. Brenya rent richting de bal. Brenya passt de bal in één keer door. Tanko rent richting de bal. Tanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yahuza is nu in balbezit. Fosu onderschept slim de pass. Fosu met een sublieme pass. Ochere rent richting de bal. Ochere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Brenya kopt de bal weg. Dadzie probeert de bal met de borst te controleren. Dadzie probeert naar een medespeler te passen. Tanko is nu in balbezit. Tanko haalt uit met een fantastische trap. Boadu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 60%, Black nubians 40%.
Paris Saint German - Black nubians 0:3