Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint German kendrick fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.3
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Fosu is nu in balbezit. Aklotsoe onderschept slim de pass. Aklotsoe met een sublieme pass. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hendricks verovert de bal door een tackle van achteren. Hendricks probeert naar een medespeler te passen. Ochere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie draait met de bal, schiet en ... Agogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosu geeft een lange en hoge pass. Tutu is nu in balbezit. Ochere rent richting de bal. Ochere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sannie probeert naar een medespeler te passen. Eshun rent richting de bal. Eshun geeft een hoge lob. Baker is nu in balbezit. Baker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 45%, kendrick fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris Saint German - kendrick fc 0:0

46e minuut.
Agogo is nu in balbezit. Sannie is nu in balbezit. Sannie met een sublieme pass. Ochere rent richting de bal. Ochere draait met de bal, schiet en ... Agogo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Agogo passt de bal met de wreef. Ochere bereikt de bal nog maar net als eerste. Iddrisu verovert de bal door een tackle van achteren. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Fosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iddrisu verovert de bal door een tackle van achteren. Iddrisu probeert naar een medespeler te passen. Sannie is nu in balbezit. Sannie draait met de bal, schiet en ... Agogo bokst de bal weg.

52e minuut.
Agogo met een harde bal richting middenveld. Aklotsoe is nu in balbezit. Fosu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fosu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Iddrisu geeft een hoge lob. Fosu heeft problemen om de bal te vangen. Fosu speelt de bal door. Ochere is nu in balbezit. Ochere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - kendrick fc 1:0

67e minuut.
Ochere is nu in balbezit. Alolo verovert de bal door een tackle van achteren. Alolo geeft de bal voor. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paris Saint German - kendrick fc 1:1

75e minuut.
Banini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hendricks rent richting de bal. Hendricks met een sublieme pass. Ochere heeft problemen om de bal te vangen. Ochere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Agogo rent richting de bal. Agogo geeft de bal voor. Boating rent richting de bal. Baker is nu in balbezit. Baker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 40%, kendrick fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris Saint German - kendrick fc 1:1