Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tothegrav Grubby Moons
babs Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Ghansah met een sublieme pass. Tanko is nu in balbezit. Ocran onderschept slim de pass. Agogo rent richting de bal. Agogo schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Zeo speelt de bal door. Ghansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghansah passt de bal in één keer door. Agogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bawa speelt de bal door. Musah heeft problemen om de bal te vangen. Musah haalt uit met een fantastische trap. Wemah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tothegrav - Grubby Moons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 63%, Grubby Moons 37%.
tothegrav - Grubby Moons 1:0

49e minuut.
Akaminko met een sublieme pass. Bawa rent richting de bal. Bawa speelt de bal door. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah haalt uit met een fantastische trap. Wemah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Padmore met de inworp. Amoah is nu in balbezit. Amoah passt de bal zonder na te denken. Bawa rent richting de bal. Bawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tanko rent richting de bal. Tanko passt de bal met de wreef. Akaminko heeft problemen om de bal te vangen. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Agogo verovert de bal door een tackle van achteren. Akaminko onderschept slim de pass. Akaminko met een sublieme pass. Musah rent richting de bal. Musah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Akaminko geeft een hoge lob. Darkeh heeft problemen om de bal te vangen. Bawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bawa geeft een lange en hoge pass. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ghansah met een sublieme pass. Isaaka heeft problemen om de bal te vangen. Isaaka passt de bal met de wreef. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 37%, Grubby Moons 63%.
tothegrav - Grubby Moons 1:0