Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubby Moons kendrick fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Klungelig pakt Gorleku de bal. Gorleku geeft een hoge lob. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Aklotsoe is nu in balbezit. Aklotsoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 0:1

8e minuut.
Aklotsoe rent richting de bal. Ghansah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aklotsoe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aklotsoe met een snel genomen vrije trap. Baker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 0:2

15e minuut.
Ghansah heeft problemen om de bal te vangen. Aklotsoe is nu in balbezit. Aklotsoe passt de bal in één keer door. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 0:3

20e minuut.
Ghansah passt de bal met de wreef. Tutu is nu in balbezit. Ocran onderschept slim de pass. Ocran haalt uit met een fantastische trap. Agogo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Darkeh verovert de bal door een tackle van achteren. Aklotsoe is nu in balbezit. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap. Wemah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 0:4

37e minuut.
Ekezie kopt de bal weg. Zeo rent richting de bal. Baker onderschept slim de pass. Baker schiet op doel. Wemah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Moons 51%, kendrick fc 49%.
Grubby Moons - kendrick fc 0:5

47e minuut.
Zeo rent richting de bal. Zeo met een sublieme pass. Amoah speelt de bal door. Ocran is nu in balbezit. Ocran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zeo rent richting de bal. Zeo passt de bal met de wreef. Agogo met een sublieme pass. Ocran is nu in balbezit. Ocran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 1:5

58e minuut.
Ghansah probeert naar een medespeler te passen. Ocran is nu in balbezit. Eshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran onderschept slim de pass. Ocran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aklotsoe passt de bal met de wreef. Baker rent richting de bal. Kudjo is nu in balbezit. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Iddrisu geeft een lange en hoge pass. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Agogo zijn tegenspeler op de grond. Agogo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ghansah verovert de bal door een tackle van achteren. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghansah begaat een overtreding. Baker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iddrisu met een snel genomen vrije trap. Wemah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baker is nu in balbezit. Baker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - kendrick fc 1:6

81e minuut.
Agogo onderschept slim de pass. Agogo speelt de bal door. Alolo geeft een hoge lob. Baker is nu in balbezit. Baker draait met de bal, schiet en ... Wemah bokst de bal weg.

85e minuut.
Aklotsoe heeft problemen om de bal te vangen. Aklotsoe met een sublieme pass. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel. Daar is Darkeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Moons 49%, kendrick fc 51%.
Grubby Moons - kendrick fc 1:6