Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black nubians Grubby Moons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Amoah passt de bal met de wreef. Adamu probeert de bal aan de voet te houden. Darkeh is nu in balbezit. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Agogo speelt de bal door. Mintah is nu in balbezit. Ocran begaat een overtreding. Ocran krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Dadzie rent richting de bal. Tanko is nu in balbezit. Tanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Morgan kopt de bal weg. Klungelig pakt Agogo de bal. Agyemang rent richting de bal. Agogo verovert de bal door een tackle van achteren. Agogo geeft een lange en hoge pass. Issah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agyemang met de inworp. Adamu met een sublieme pass. Tanko is nu in balbezit. Tanko schiet op doel. Wemah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Brenya met een sublieme pass. Nanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko onderschept slim de pass. Tanko draait met de bal, schiet en ... Wemah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Darkeh is nu in balbezit. Darkeh geeft een hoge lob. Graham probeert de bal aan de voet te houden. Ocran rent richting de bal. Ocran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Grubby Moons 0:1

32e minuut.
Isaaka rent richting de bal. Yahuza is nu in balbezit. Yahuza passt de bal in één keer door. Ocran is nu in balbezit. Ocran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Amoah probeert naar een medespeler te passen. Agogo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yahuza. Agogo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agogo wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black nubians 61%, Grubby Moons 39%.
Black nubians - Grubby Moons 0:1

46e minuut.
Yahuza speelt de bal door. Brenya rent richting de bal. Brenya speelt de bal door. Tanko rent richting de bal. Tanko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah is nu in balbezit. Amoah geeft een hoge lob. Ocran krijgt zijn hoofd ertegen. Issah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Grubby Moons 0:2

59e minuut.
Agogo verovert de bal door een tackle van achteren. Agogo speelt de bal door. Ocran rent richting de bal. Ocran haalt uit met een fantastische trap. Issah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Grubby Moons 0:3

62e minuut.
Benson met een sublieme pass. Agogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agogo probeert naar een medespeler te passen. Ocran is nu in balbezit. Ocran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adamu kopt de bal weg. Nanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanor geeft de bal voor. Brenya is nu in balbezit. Brenya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black nubians 58%, Grubby Moons 42%.
Black nubians - Grubby Moons 0:3