Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hearts vs kotoko 4Christ
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Taylor speelt de bal door. Yahya rent richting de bal. Afum onderschept slim de pass. Gariba onderschept slim de pass. Gariba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hearts vs kotoko - 4Christ 1:0

31e minuut.
Gariba probeert naar een medespeler te passen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor speelt de bal door. Gariba is nu in balbezit. Gariba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hearts vs kotoko 34%, 4Christ 66%.
hearts vs kotoko - 4Christ 1:0

56e minuut.
Sukar is nu in balbezit. Prempeh verovert de bal door een tackle van achteren. Prempeh met een sublieme pass. Gariba is nu in balbezit. Gariba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mutala met een sublieme pass. Pappoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappoe met een sublieme pass. Kwao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Akonnor verovert de bal door een tackle van achteren. Akonnor met een sublieme pass. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hearts vs kotoko 48%, 4Christ 52%.
hearts vs kotoko - 4Christ 1:0