Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcglenn Din-nani fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Sakyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aboste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Louis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis draait met de bal, schiet en ... Bissa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcglenn - Din-nani fc 1:0

17e minuut.
Kofie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofie met een sublieme pass. Bello rent richting de bal. Louis is nu in balbezit. Louis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kofie heeft problemen om de bal te vangen. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofie maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kofie moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kofie schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcglenn 42%, Din-nani fc 58%.
fcglenn - Din-nani fc 1:0

50e minuut.
Mallam rent richting de bal. Yara verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mallam. Mallam krijgt een gele kaart. Yara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yara kan niet meer verder spelen. Darkeh komt het veld opgelopen. Hyde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mills geeft een lange en hoge pass. Daar is Mallam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darkeh is nu in balbezit. Owosu is nu in balbezit. Owosu haalt uit met een fantastische trap. Ayine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mallam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owosu rent richting de bal. Owosu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mofat de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mallam met een sublieme pass. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi rent richting de bal. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcglenn 50%, Din-nani fc 50%.
fcglenn - Din-nani fc 1:0