Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancho Power Boys Ankoa s.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bonsu met een sublieme pass. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf onderschept slim de pass. Schandorf draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Afful de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bomfah neemt de hoekschop. Ofori kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - Ankoa s.c 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Komade de bal onder controle te krijgen. Danladi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komade. Komade krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bonsu geeft een hoge lob. Dogo rent richting de bal. Dogo passt de bal met de wreef. Beteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteh passt de bal zonder na te denken. Boye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Aiz verovert de bal door een tackle van achteren. Croffie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beteh. Beteh krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Nanyi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frimpong met de inworp. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bomfah is nu in balbezit. Bomfah passt de bal zonder na te denken. Bonsu is nu in balbezit. Beteh rent richting de bal. Beteh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancho Power Boys 36%, Ankoa s.c 64%.
Pancho Power Boys - Ankoa s.c 1:0

57e minuut.
Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteh verovert de bal door een tackle van achteren. Beteh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Ofori de bal onder controle te krijgen. Sannie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannie geeft een lange en hoge pass. Bonsu is nu in balbezit. Bonsu geeft een hoge lob. Boye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frimpong met de inworp. Boafo rent richting de bal. Boafo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Komade de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Amin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beteh rent richting de bal. Beteh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Boafo de bal. Komade is nu in balbezit. Komade passt de bal met de wreef. Beteh is nu in balbezit. Beteh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancho Power Boys 42%, Ankoa s.c 58%.
Pancho Power Boys - Ankoa s.c 1:0