Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4Christ fcglenn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Sannie speelt de bal door. Klungelig pakt Nyarko de bal. Nyarko passt de bal zonder na te denken. Bello is nu in balbezit. Bello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sukar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aboste met een snelle inworp. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kwao is nu in balbezit. Mutala is nu in balbezit. Kwao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboste onderschept slim de pass. Aboste met een sublieme pass. Mutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutala haalt uit met een fantastische trap. Ayine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Louis is nu in balbezit. Louis met een sublieme pass. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel. Habib heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
4Christ - fcglenn 0:1

45e minuut.
Mutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutala passt de bal met de wreef. Laryea bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis verovert de bal door een tackle van achteren. Louis haalt uit met een fantastische trap. Dakota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4Christ 61%, fcglenn 39%.
4Christ - fcglenn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4Christ 48%, fcglenn 52%.
4Christ - fcglenn 0:1