Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancho Power Boys hearts vs kotoko
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bonsu geeft een hoge lob. Daar is Abbah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schandorf rent richting de bal. Schandorf schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yamah de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Akonnor verovert de bal door een tackle van achteren. Akonnor speelt de bal door. Yahya is nu in balbezit. Yahya draait met de bal, schiet en ... Numo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsu rent richting de bal. Bonsu met een sublieme pass. Schandorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Taylor rent richting de bal. Beteh onderschept slim de pass. Schandorf rent richting de bal. Beteh rent richting de bal. Beteh schiet op doel. Coleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gariba rent richting de bal. Yahya rent richting de bal. Gariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gariba draait met de bal, schiet en ... Numo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - hearts vs kotoko 0:1

24e minuut.
Taylor onderschept slim de pass. Taylor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yahya de bal. Gariba is nu in balbezit. Gariba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - hearts vs kotoko 0:2

36e minuut.
Gariba passt de bal met de wreef. Nyako bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyako met een sublieme pass. Akonnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Akonnor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - hearts vs kotoko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancho Power Boys 50%, hearts vs kotoko 50%.
Pancho Power Boys - hearts vs kotoko 0:3

52e minuut.
Habib geeft een hoge lob. Simons kopt de bal weg. Beteh speelt de bal door. Schandorf rent richting de bal. Schandorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Coleman trapt de bal weg van het doel. Bonsu kopt de bal weg. Kudjo kan de bal niet met de borst controleren. Beteh is nu in balbezit. Beteh haalt uit met een fantastische trap. Coleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kudjo de bal. Beteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteh schiet op doel. Coleman bokst de bal weg.

58e minuut.
Simons rent richting de bal. Beteh verovert de bal door een tackle van achteren. Beteh met een sublieme pass. Schandorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancho Power Boys 47%, hearts vs kotoko 53%.
Pancho Power Boys - hearts vs kotoko 0:3