Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankoa s.c 4Christ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Akonnor geeft de bal voor. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappoe maakt een afschuwelijke overtreding. Pappoe krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kwao rent richting de bal. Croffie onderschept slim de pass. Kwao maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kwao moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kwao schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Croffie raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiz met een snel genomen vrije trap. Baoakye kopt de bal weg. Akonnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Danladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danladi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Otto speelt de bal door. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed passt de bal in één keer door. Danladi rent richting de bal. Danladi haalt uit met een fantastische trap. Dakota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Afum bereikt de bal nog maar net als eerste. Afum geeft een lange en hoge pass. Ofori rent richting de bal. Mutala rent richting de bal. Mutala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutala speelt de bal door. Pappoe rent richting de bal. Pappoe schiet op doel. Boye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankoa s.c - 4Christ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankoa s.c 60%, 4Christ 40%.
Ankoa s.c - 4Christ 0:1

53e minuut.
Afful geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sannie met de inworp. Mutala rent richting de bal. Mutala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Afful trapt de bal weg. Akonnor kopt de bal weg. Amin speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Aiz is nu in balbezit. Mutala rent richting de bal. Aiz is nu in balbezit. Mutala onderschept slim de pass. Mutala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankoa s.c 43%, 4Christ 57%.
Ankoa s.c - 4Christ 0:1