Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Din-nani fc New Generation Football Club
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Zeid met een snelle inworp. Sowadah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara verovert de bal door een tackle van achteren. Yara haalt uit met een fantastische trap. Adjassa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Dushie is nu in balbezit. Dushie met een sublieme pass. Bortey is nu in balbezit. Foley is nu in balbezit. Foley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Asajile heeft problemen om de bal te vangen. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah passt de bal met de wreef. Yara is nu in balbezit. Yara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Din-nani fc 40%, New Generation Football Club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Din-nani fc - New Generation Football Club 0:0

50e minuut.
Dushie onderschept slim de pass. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyarko begaat een overtreding. Nyarko krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nyarko geeft een lange en hoge pass. Kwame kopt de bal weg. Aryeetey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortey is nu in balbezit. Bortey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Asajile verovert de bal door een tackle van achteren. Asajile passt de bal met de wreef. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley is nu in balbezit. Foley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Anane bereikt de bal nog maar net als eerste. Anane speelt de bal door. Hyde is nu in balbezit. Foley verovert de bal door een tackle van achteren. Foley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Din-nani fc 58%, New Generation Football Club 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Din-nani fc - New Generation Football Club 0:0