Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcglenn Pancho Power Boys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Beteh is nu in balbezit. Beteh passt de bal met de wreef. Bortey rent richting de bal. Schandorf onderschept slim de pass. Schandorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kofie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habib komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Habib kopt de bal weg. Habib geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quaye de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Mills trapt de bal weg. Habib speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... Numo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bonsu probeert de bal aan de voet te houden. Habib rent richting de bal. Habib speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Numo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcglenn 39%, Pancho Power Boys 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcglenn - Pancho Power Boys 0:0

54e minuut.
Beteh is nu in balbezit. Beteh probeert naar een medespeler te passen. Schandorf rent richting de bal. Schandorf draait met de bal, schiet en ... Ayine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcglenn - Pancho Power Boys 0:1

72e minuut.
Doeltrap. Numo trapt de bal weg van het doel. Beteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf rent richting de bal. Schandorf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ayine met een harde bal richting middenveld. Inworp. Dogo met een snelle inworp. Beteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ayine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ayine met een sublieme pass. Komade kopt de bal weg. Bortey heeft problemen om de bal te vangen. Beteh onderschept slim de pass. Beteh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcglenn 42%, Pancho Power Boys 58%.
fcglenn - Pancho Power Boys 0:1