Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancho Power Boys 4Christ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Bonsu rent richting de bal. Mutala verovert de bal door een tackle van achteren. Mutala geeft de bal voor. Kwao rent richting de bal. Kwao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - 4Christ 0:1

19e minuut.
Bonsu rent richting de bal. Kwao verovert de bal door een tackle van achteren. Aidoo rent richting de bal. Mutala rent richting de bal. Mutala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aidoo kopt de bal weg. Daar is Mutala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwao rent richting de bal. Mutala rent richting de bal. Mutala schiet op doel. Numo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - 4Christ 0:2

24e minuut.
Dogo met de inworp. Bonsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mutala krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bomfah rent richting de bal. Bomfah geeft een lange en hoge pass. Afum is nu in balbezit. Baidoo is nu in balbezit. Baidoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pappoe geeft een lange en hoge pass. Bonsu rent richting de bal. Mutala verovert de bal door een tackle van achteren. Kwao rent richting de bal. Kwao schiet op doel. Numo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bomfah is nu in balbezit. Akonnor verovert de bal door een tackle van achteren. Akonnor geeft een hoge lob. Pappoe is nu in balbezit. Pappoe passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancho Power Boys 73%, 4Christ 27%.
Pancho Power Boys - 4Christ 0:2

71e minuut.
Aidoo passt de bal zonder na te denken. Akonnor is nu in balbezit. Akonnor passt de bal zonder na te denken. Schandorf rent richting de bal. Schandorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Inkoom met een snelle inworp. Bomfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomfah speelt de bal door. Schandorf is nu in balbezit. Schandorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancho Power Boys - 4Christ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancho Power Boys 49%, 4Christ 51%.
Pancho Power Boys - 4Christ 1:2