Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miniclip fc Din-nani fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Amadu is nu in balbezit. Wemah rent richting de bal. Amadu verovert de bal door een tackle van achteren. Amadu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miniclip fc - Din-nani fc 1:0

11e minuut.
Yara rent richting de bal. Addae verovert de bal door een tackle van achteren. Addae probeert naar een medespeler te passen. Owosu is nu in balbezit. Owosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zeid kopt de bal weg. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara passt de bal in één keer door. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
miniclip fc - Din-nani fc 1:1

30e minuut.
Nyarko rent richting de bal. Nyarko geeft een hoge lob. Addae kopt de bal weg. Amadu rent richting de bal. Amadu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wemah verovert de bal door een tackle van achteren. Mofat rent richting de bal. Mofat geeft een lange en hoge pass. Owosu is nu in balbezit. Owosu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miniclip fc 59%, Din-nani fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miniclip fc - Din-nani fc 1:1

65e minuut.
Klungelig pakt Sowatei de bal. Addae bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Addae onderschept slim de pass. Addae geeft een lange en hoge pass. Bissa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ampofo met de inworp. Shaibu rent richting de bal. Nyarko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaibu raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaibu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miniclip fc 38%, Din-nani fc 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miniclip fc - Din-nani fc 1:1