Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miniclip fc 4Christ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Afum bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadu onderschept slim de pass. Amadu passt de bal in één keer door. Kudjo rent richting de bal. Kudjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miniclip fc - 4Christ 1:0

34e minuut.
Akonnor controleert de bal met de borst. Addae onderschept slim de pass. Addae met een sublieme pass. Amadu rent richting de bal. Amadu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
miniclip fc - 4Christ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miniclip fc 41%, 4Christ 59%.
miniclip fc - 4Christ 2:0

53e minuut.
Akonnor passt de bal in één keer door. Chipsah rent richting de bal. Chipsah speelt de bal door. Amadu is nu in balbezit. Amadu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dakota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kudjo passt de bal zonder na te denken. Akonnor rent richting de bal. Addae onderschept slim de pass. Kudjo rent richting de bal. Kudjo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
miniclip fc - 4Christ 3:0

72e minuut.
Duada controleert de bal met de borst. Duada geeft een hoge lob. Daar is Laryea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadu is nu in balbezit. Amadu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Owosu-Ansah rent richting de bal. Owosu-Ansah geeft een lange en hoge pass. Amadu kopt de bal weg. Kudjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miniclip fc - 4Christ 4:0

89e minuut.
Addae bereikt de bal nog maar net als eerste. Addae speelt de bal door. Amadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudjo rent richting de bal. Kudjo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miniclip fc 44%, 4Christ 56%.
miniclip fc - 4Christ 4:0