Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hearts vs kotoko Ankoa s.c
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frimpong zal de hoekschop nemen. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Otto is nu in balbezit. Otto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Aiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adarkwa komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akonnor rent richting de bal. Croffie probeert naar een medespeler te passen. Kluvi is nu in balbezit. Kluvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ocansey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbah is nu in balbezit. Abbah geeft een hoge lob. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hearts vs kotoko - Ankoa s.c 1:0

36e minuut.
Akonnor bereikt de bal nog maar net als eerste. Akonnor passt de bal zonder na te denken. Sannie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hearts vs kotoko - Ankoa s.c 2:0

38e minuut.
Kluvi passt de bal in één keer door. Sannie rent richting de bal. Kluvi onderschept slim de pass. Kluvi draait met de bal, schiet en ... Prempeh kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kluvi rent richting de bal. Kluvi passt de bal zonder na te denken. Sannie is nu in balbezit. Yahya onderschept slim de pass. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hearts vs kotoko 34%, Ankoa s.c 66%.
hearts vs kotoko - Ankoa s.c 2:0

60e minuut.
Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluvi rent richting de bal. Kluvi passt de bal zonder na te denken. Otto is nu in balbezit. Otto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hearts vs kotoko - Ankoa s.c 2:1

65e minuut.
Ahmed rent richting de bal. Inworp. Simons met de inworp. Akonnor rent richting de bal. Akonnor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong geeft de bal voor. Danladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danladi schiet op doel. Kudjo kopt de bal weg. Coleman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hearts vs kotoko 36%, Ankoa s.c 64%.
hearts vs kotoko - Ankoa s.c 2:1