Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demi Apollon2014
demi Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Behiroğlu speelt de bal door. Akçal is nu in balbezit. Akçal met een sublieme pass. İsmail is nu in balbezit. İsmail geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
İsmail verovert de bal door een tackle van achteren. İsmail geeft de bal voor. Daar is Kairinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - Apollon2014 1:0

26e minuut.
Inworp. Doğrusöz met de inworp. Solomou bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussos onderschept slim de pass. Roussos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - Apollon2014 2:0

32e minuut.
Akçal verovert de bal door een tackle van achteren. Kairinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçal verovert de bal door een tackle van achteren. Akçal geeft de bal voor. Roussos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Leonidou passt de bal zonder na te denken. Protopappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Protopappas passt de bal in één keer door. Leonidou rent richting de bal. Leonidou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Coşar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - Apollon2014 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 26%, Apollon2014 74%.
Demi - Apollon2014 3:0

56e minuut.
Klungelig pakt Behiroğlu de bal. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir passt de bal in één keer door. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kairinos onderschept slim de pass. Kairinos geeft een lange en hoge pass. Argyrou rent richting de bal. Bendaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Bendaşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 45%, Apollon2014 55%.
Demi - Apollon2014 3:0