Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Slappers Demi
442 3xpolcup Tactiek demi
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
16.8 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Behiroğlu met een sublieme pass. Protopappas probeert de bal aan de voet te houden. Kouzapas rent richting de bal. Kouzapas geeft de bal voor. Gökçeoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Spyrou rent richting de bal. Roussos verovert de bal door een tackle van achteren. Roussos passt de bal zonder na te denken. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Slappers 66%, Demi 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ninja Slappers - Demi 0:0

71e minuut.
Inworp. Akçal met de inworp. Klungelig pakt Polykarpou de bal. Polykarpou probeert naar een medespeler te passen. Behiroğlu geeft een lange en hoge pass. Uluçay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Protopappas met een sublieme pass. Leonidou probeert de bal aan de voet te houden. Bedioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidou onderschept slim de pass. Leonidou geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Frangkou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akcansoy met de inworp. Bedioğlu geeft een lange en hoge pass. Behiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çerkez rent richting de bal. Çerkez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Slappers 63%, Demi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ninja Slappers - Demi 0:0