Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nikosapoel Apollon2014
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Çankaya trapt de bal weg. Paspallis probeert naar een medespeler te passen. Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nikosapoel - Apollon2014 0:1

6e minuut.
Solomou is nu in balbezit. Demirel Sazlık verovert de bal door een tackle van achteren. Demirel Sazlık speelt de bal door. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Praxitelous verovert de bal door een tackle van achteren. Praxitelous geeft een hoge lob. Çankaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Theofanous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofanous legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karvazonis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zincir kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
nikosapoel - Apollon2014 0:2

21e minuut.
Stefanou verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanou geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Theofanous de bal onder controle te krijgen. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir onderschept slim de pass. Zincir speelt de bal door. Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Solomou verovert de bal door een tackle van achteren. Solomou geeft de bal voor. Praxitelous is nu in balbezit. Bendaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Bendaşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doğrusöz onderschept slim de pass. Inworp. Demirel Sazlık met een snelle inworp. Agrotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrotis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikosapoel 48%, Apollon2014 52%.
nikosapoel - Apollon2014 0:2

52e minuut.
Daar is Çankaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneşoğlu rent richting de bal. Olay rent richting de bal. Güneşoğlu onderschept slim de pass. Güneşoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stefanou rent richting de bal. Agrotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrotis speelt de bal door. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nikosapoel 46%, Apollon2014 54%.
nikosapoel - Apollon2014 0:2