Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apoel ultras hjutykhtj
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Varnavas is nu in balbezit. Leoni rent richting de bal. Varnavas rent richting de bal. Leoni rent richting de bal. Leoni draait met de bal, schiet en ... Eziç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
apoel ultras - hjutykhtj 0:1

6e minuut.
Kairinos met een sublieme pass. Mustafaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gürsoy is nu in balbezit. Mustafaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Pantelas speelt de bal door. Kythreotis rent richting de bal. Dionysiou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dionysiou krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Çağdal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Varnavas de bal onder controle te krijgen. Leoni is nu in balbezit. Leoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apoel ultras - hjutykhtj 0:2

12e minuut.
Dionysiou verovert de bal door een tackle van achteren. Varnavas rent richting de bal. Dionysiou maakt een afschuwelijke overtreding. Varnavas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Varnavas kan niet meer verder spelen. Soğukpınar komt het veld opgelopen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menteş met de inworp. Davulcu geeft een lange en hoge pass. Leoni is nu in balbezit. Leoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Soğukpınar speelt de bal door. Leoni probeert de bal aan de voet te houden. Neofytides is nu in balbezit. Leoni verovert de bal door een tackle van achteren. Leoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kairinos met de inworp. Davulcu geeft een hoge lob. Palalas kopt de bal weg. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apoel ultras - hjutykhtj 0:3

40e minuut.
Dionysiou probeert de bal met de borst te controleren. Kythreotis is nu in balbezit. Dionysiou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dionysiou krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apoel ultras 54%, hjutykhtj 46%.
apoel ultras - hjutykhtj 0:3

51e minuut.
Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kairinos de bal onder controle te krijgen. Mustafaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eziç trapt de bal weg. Gemikonaklı kopt de bal weg. Daar is Leoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Borak met een harde bal richting middenveld. Argyrou heeft problemen om de bal te vangen. Argyrou speelt de bal door. Leoni is nu in balbezit. Leoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pantelas met een sublieme pass. Polykarpou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustafaoğlu. Mustafaoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apoel ultras 44%, hjutykhtj 56%.
apoel ultras - hjutykhtj 0:3