Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Slappers Apollon2014
442 3xpolcup Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Stefanou is nu in balbezit. Bedioğlu onderschept slim de pass. Bedioğlu probeert naar een medespeler te passen. Çerkez is nu in balbezit. Çerkez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doğrusöz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paraskeua de bal. Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan haalt uit met een fantastische trap. Uluçay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Slappers - Apollon2014 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Slappers 37%, Apollon2014 63%.
Ninja Slappers - Apollon2014 0:1

78e minuut.
Bedioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomou onderschept slim de pass. Solomou met een sublieme pass. Çerkez rent richting de bal. Çerkez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kalyoncu probeert naar een medespeler te passen. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsangaris. Tsangaris krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zincir schiet op doel. Tsangaris kopt de bal weg. Kouzapas heeft problemen om de bal te vangen. Zincir is nu in balbezit. Zincir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Slappers - Apollon2014 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Slappers 57%, Apollon2014 43%.
Ninja Slappers - Apollon2014 0:2