Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
黄昏的旅团 八八队
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Daliang kopt de bal weg. Xiangzhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bike is nu in balbezit. Jinhei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinhei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Beishan de bal. Jinhei onderschept slim de pass. Jinhei passt de bal in één keer door. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong probeert naar een medespeler te passen. Jinhei is nu in balbezit. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Haichuan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Xinlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haichuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong haalt uit met een fantastische trap. Yunshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 八八队 1:0

34e minuut.
Daar is Yonglin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonglin geeft een hoge lob. Xuande kopt de bal weg. Xinlong is nu in balbezit. Xinlong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yunshi geeft de bal voor. Daar is Hongyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yutong probeert naar een medespeler te passen. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 56%, 八八队 44%.
黄昏的旅团 - 八八队 1:0

46e minuut.
Inworp. Yutong met een snelle inworp. Jinhei is nu in balbezit. Jinhei schiet op doel. Xiongfei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan schiet op doel. Ning werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daliang passt de bal zonder na te denken. Hongyun heeft problemen om de bal te vangen. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bike de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 67%, 八八队 33%.
黄昏的旅团 - 八八队 1:0