Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
德玛西亚 成都蓉城
Normal Tactiek 413
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Guangliang verovert de bal door een tackle van achteren. Chongming is nu in balbezit. Chongming met een sublieme pass. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 成都蓉城 0:1

20e minuut.
Jiabao kopt de bal weg. Yingbin is nu in balbezit. Likai maakt een afschuwelijke overtreding. Likai krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chongming is nu in balbezit. Xiaojie met een sublieme pass. Bingyun rent richting de bal. Bingyun draait met de bal, schiet en ... Keqin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zhitao geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiajun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dazhi rent richting de bal. Dazhi geeft een hoge lob. Menglong heeft problemen om de bal te vangen. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 成都蓉城 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 61%, 成都蓉城 39%.
德玛西亚 - 成都蓉城 0:2

47e minuut.
Xiaojie met een sublieme pass. Haili probeert naar een medespeler te passen. Taihao is nu in balbezit. Xiaojie onderschept slim de pass. Xiaojie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Yiyao geeft de bal voor. Chongming rent richting de bal. Dazhi verovert de bal door een tackle van achteren. Yunrui rent richting de bal. Yunrui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Menglong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiyao met een snelle inworp. Yunrui rent richting de bal. Yunrui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yiyao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taihao de bal. Juncheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Yunrui verovert de bal door een tackle van achteren. Yunrui met een sublieme pass. Bingyun heeft problemen om de bal te vangen. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 成都蓉城 0:3

84e minuut.
Deyu met een sublieme pass. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao heeft problemen om de bal te vangen. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Keqin trapt de bal weg van het doel. Yunrui kopt de bal weg. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 77%, 成都蓉城 23%.
德玛西亚 - 成都蓉城 0:3