Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 八八队
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Jinhei verovert de bal door een tackle van achteren. Jinhei geeft een hoge lob. Xiangzhan kopt de bal weg. Yutong is nu in balbezit. Yutong schiet op doel. Mingyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Xiongshi verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Feiyue de bal. Feiyue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 八八队 1:0

12e minuut.
Daliang geeft een lange en hoge pass. Yutong kan de bal niet met de borst controleren. Yutong passt de bal zonder na te denken. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap. Mingyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Yichen rent richting de bal. Tianxiang onderschept slim de pass. Tianxiang met een sublieme pass. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
少林足球队 - 八八队 1:1

14e minuut.
Yanwu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiechi komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Xiongshi is nu in balbezit. Jinhei onderschept slim de pass. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan schiet op doel. Wanke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuntai met een snelle inworp. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang geeft de bal voor. Chongyi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daliang rent richting de bal. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang speelt de bal door. Klungelig pakt Feiyue de bal. Feiyue schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 40%, 八八队 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
少林足球队 - 八八队 1:1

69e minuut.
Jiechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shanghai onderschept slim de pass. Shanghai passt de bal met de wreef. Jinhei rent richting de bal. Jinhei probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tianxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang passt de bal zonder na te denken. Yichen rent richting de bal. Yichen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feiyue rent richting de bal. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 八八队 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 53%, 八八队 47%.
少林足球队 - 八八队 2:1