Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
成都蓉城 黄昏的旅团
413 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Tangzhen met een sublieme pass. Deshan is nu in balbezit. Xiaojie maakt een afschuwelijke overtreding. Xiaojie krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Deshan geeft een hoge lob. Xiansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande onderschept slim de pass. Xuande haalt uit met een fantastische trap. Lianhua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 黄昏的旅团 0:1

20e minuut.
Haichuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiyao onderschept slim de pass. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Likai geeft een hoge lob. Bike is nu in balbezit. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
成都蓉城 - 黄昏的旅团 1:1

26e minuut.
Haichuan onderschept slim de pass. Haichuan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xuande de bal. Xuande draait met de bal, schiet en ... Xiansheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 黄昏的旅团 1:2

30e minuut.
Yunrui met een sublieme pass. Hongyun is nu in balbezit. Hongyun speelt de bal door. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Ning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui verovert de bal door een tackle van achteren. Yunrui passt de bal zonder na te denken. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ning met een sublieme pass. Tangzhen kopt de bal weg. Xiaojie kan de bal niet met de borst controleren. Xiaojie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 40%, 黄昏的旅团 60%.
成都蓉城 - 黄昏的旅团 1:2

57e minuut.
Dazhi speelt de bal door. Bingyun is nu in balbezit. Jiming verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yiyao verovert de bal door een tackle van achteren. Yiyao met een sublieme pass. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun schiet op doel. Jiming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Huiqiao onderschept slim de pass. Huiqiao passt de bal in één keer door. Xuande rent richting de bal. Xuande haalt uit met een fantastische trap. Lianhua probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Haichuan geeft een hoge lob. Xiaojie rent richting de bal. Zhenguo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhenguo krijgt een gele kaart. Xiaojie raakt geblesseerd tijdens het duel. Dazhi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yiyao is nu in balbezit. Yiyao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
成都蓉城 - 黄昏的旅团 2:2

88e minuut.
Huiqiao is nu in balbezit. Dazhi verovert de bal door een tackle van achteren. Dazhi probeert naar een medespeler te passen. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 33%, 黄昏的旅团 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
成都蓉城 - 黄昏的旅团 2:2