Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 Glory belongs to TaiShan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Shaozu geeft de bal voor. Shun rent richting de bal. Shun passt de bal in één keer door. Xiaochuan is nu in balbezit. Xiaochuan schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Shaozu rent richting de bal. Shaozu passt de bal in één keer door. Xiaochuan rent richting de bal. Shun rent richting de bal. Shun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mingyue trapt de bal weg. Shiqiang kopt de bal weg. Youhua rent richting de bal. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Xiongshi onderschept slim de pass. Yanwu is nu in balbezit. Yanwu speelt de bal door. Feiyue rent richting de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ... Yibo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - Glory belongs to TaiShan 1:0

34e minuut.
Yichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Youhua verovert de bal door een tackle van achteren. Youhua geeft de bal voor. Shun rent richting de bal. Shun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Shiqiang met een sublieme pass. Feiyue heeft problemen om de bal te vangen. Dongyue rent richting de bal. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 47%, Glory belongs to TaiShan 53%.
少林足球队 - Glory belongs to TaiShan 1:0

49e minuut.
Yanwu speelt de bal door. Xiaohu is nu in balbezit. Feiyue onderschept slim de pass. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang draait met de bal, schiet en ... Xiaohu kopt de bal weg. Feiyue rent richting de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - Glory belongs to TaiShan 2:0

75e minuut.
Dongyue is nu in balbezit. Yanwu verovert de bal door een tackle van achteren. Yanwu probeert naar een medespeler te passen. Feiyue rent richting de bal. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 40%, Glory belongs to TaiShan 60%.
少林足球队 - Glory belongs to TaiShan 2:0