Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glory belongs to TaiShan 少林足球队
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Yuntai geeft een hoge lob. Dongyue rent richting de bal. Xiongshi is nu in balbezit. Xiongshi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lianhua de bal onder controle te krijgen. Yibo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Yanwu met een snelle inworp. Yichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yichen geeft een lange en hoge pass. Daar is Feiyue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feiyue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 少林足球队 0:1

18e minuut.
Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang passt de bal zonder na te denken. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Xiaohu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuntai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Yichen geeft een lange en hoge pass. Shiqiang kopt de bal weg. Chunying heeft problemen om de bal te vangen. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuntai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 少林足球队 0:2

25e minuut.
Youhua is nu in balbezit. Youhua geeft een hoge lob. Su heeft problemen om de bal te vangen. Feiyue rent richting de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yibo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory belongs to TaiShan 60%, 少林足球队 40%.
Glory belongs to TaiShan - 少林足球队 0:2

58e minuut.
Lianhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianhua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dongyue de bal. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Shuaicai is nu in balbezit. Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Chongwen probeert naar een medespeler te passen. Shun rent richting de bal. Shun schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory belongs to TaiShan 52%, 少林足球队 48%.
Glory belongs to TaiShan - 少林足球队 0:2