Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
伦敦枪声 容容容容
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tiesuo is nu in balbezit. Hongchang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiesuo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuanzhang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jiacheng de bal. Miaozhou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Senlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang onderschept slim de pass. Yuanzhang met een sublieme pass. Chenglei rent richting de bal. Chenglei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chenglei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tielin rent richting de bal. Chenglei verovert de bal door een tackle van achteren. Chenglei haalt uit met een fantastische trap. Zhanbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yuanzhang rent richting de bal. Yunwei is nu in balbezit. Yunwei geeft een hoge lob. Tiesuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesuo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lvyin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hu`en komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 伦敦枪声 51%, 容容容容 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
伦敦枪声 - 容容容容 0:0

63e minuut.
Shengjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunwei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shengjie. Yunwei roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yunwei kan niet meer verder spelen. Jianxiang komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mingzi geeft een hoge lob. Liqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongchang rent richting de bal. Liqing onderschept slim de pass. Liqing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tiesuo onderschept slim de pass. Tiesuo probeert naar een medespeler te passen. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng haalt uit met een fantastische trap. Miaozhou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Yuanzhang is nu in balbezit. Senlin is nu in balbezit. Yuanzhang begaat een overtreding. Yuanzhang krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tielin geeft een hoge lob. Achen rent richting de bal. Achen passt de bal met de wreef. Jiacheng heeft problemen om de bal te vangen. Jiacheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jianxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Tiesuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesuo probeert naar een medespeler te passen. Jiacheng is nu in balbezit. Jiacheng schiet op doel. Miaozhou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 容容容容 1:0

86e minuut.
Jiacheng rent richting de bal. Tiesuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng draait met de bal, schiet en ... Miaozhou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
伦敦枪声 - 容容容容 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 伦敦枪声 27%, 容容容容 73%.
伦敦枪声 - 容容容容 2:0