Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
踢球者FC 叼炸天
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Erkang geeft de bal voor. Dunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidong begaat een overtreding. Dunyi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dunyi kan niet meer verder spelen. Mingtai komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Lianhua passt de bal met de wreef. Daar is Taida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taida probeert naar een medespeler te passen. Guosheng rent richting de bal. Guosheng draait met de bal, schiet en ... Changping kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhaozhuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tielin zal de hoekschop nemen. Hongmin is nu in balbezit. Guosheng is nu in balbezit. Guosheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hongmin rent richting de bal. Weidong onderschept slim de pass. Weidong probeert naar een medespeler te passen. Laifu rent richting de bal. Laifu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Guoxu verovert de bal door een tackle van achteren. Hongmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongmin probeert naar een medespeler te passen. Taida bereikt de bal nog maar net als eerste. Taida draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jinjin probeert naar een medespeler te passen. Guoxu rent richting de bal. Guoxu passt de bal in één keer door. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 踢球者FC 49%, 叼炸天 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
踢球者FC - 叼炸天 0:0

48e minuut.
Jun probeert naar een medespeler te passen. Guoxu rent richting de bal. Guoxu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Songmiao de bal. Songmiao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
踢球者FC - 叼炸天 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Erkang de bal. Taida rent richting de bal. Guosheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Taida bereikt de bal nog maar net als eerste. Taida haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lianhua met een snelle inworp. Jinjin rent richting de bal. Jinjin passt de bal met de wreef. Guosheng rent richting de bal. Guosheng schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Juntao probeert naar een medespeler te passen. Hongmin rent richting de bal. Laifu onderschept slim de pass. Weidong is nu in balbezit. Weidong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 踢球者FC 58%, 叼炸天 42%.
踢球者FC - 叼炸天 0:1