Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
盛合 PATAPON FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Huisheng geeft de bal voor. Chaofan kopt de bal weg. Xiangwei rent richting de bal. Zhaozhong is nu in balbezit. Zhaozhong draait met de bal, schiet en ... Tangchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao probeert naar een medespeler te passen. Minhong rent richting de bal. Aimin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aimin speelt de bal door. Minhong is nu in balbezit. Liangjia rent richting de bal. Minhong onderschept slim de pass. Minhong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhengqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Minhong is nu in balbezit. Minhong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
盛合 - PATAPON FC 1:0

17e minuut.
Guozhang passt de bal in één keer door. Yuanzhang rent richting de bal. Yuanzhang passt de bal in één keer door. Shengjiao is nu in balbezit. Shengjiao draait met de bal, schiet en ... Tangchen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Ziqian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xishan rent richting de bal. Xishan geeft de bal voor. Xiangwei rent richting de bal. Xiangwei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yunshi geeft een hoge lob. Inworp. Shengjiao met een snelle inworp. Xiangwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangwei geeft een hoge lob. Tangchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhaozhong is nu in balbezit. Zhaozhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
盛合 - PATAPON FC 1:1

37e minuut.
Xiangwei kopt de bal weg. Guozhang rent richting de bal. Guozhang passt de bal zonder na te denken. Zhaozhong is nu in balbezit. Zhaozhong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tangchen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Guozhang heeft problemen om de bal te vangen. Guozhang geeft een lange en hoge pass. Minhong kopt de bal weg. Aimin is nu in balbezit. Aimin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 盛合 56%, PATAPON FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
盛合 - PATAPON FC 1:1

71e minuut.
Liangjia geeft een lange en hoge pass. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang passt de bal zonder na te denken. Zhaozhong is nu in balbezit. Zhaozhong schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Liangjia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xiaoxin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geliang is nu in balbezit. Geliang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 盛合 39%, PATAPON FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
盛合 - PATAPON FC 1:1