Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inventors AKN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Qingyun is nu in balbezit. Yimin onderschept slim de pass. Yimin probeert naar een medespeler te passen. Deyong is nu in balbezit. Deyong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventors - AKN 1:0

27e minuut.
Baidu onderschept slim de pass. Baidu passt de bal met de wreef. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Inventors - AKN 1:1

41e minuut.
Jiongming heeft problemen om de bal te vangen. Zhifu is nu in balbezit. Met opzet legt Jiongming zijn tegenspeler op de grond. Jiongming krijgt een gele kaart. Zhifu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zhifu kan niet meer verder spelen. Jinzhou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventors 54%, AKN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Inventors - AKN 1:1

47e minuut.
Kao met een sublieme pass. Zhong`ai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhong`ai speelt de bal door. Yanshu rent richting de bal. Yanshu haalt uit met een fantastische trap. Pingfeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Feihu rent richting de bal. Yimin is nu in balbezit. Feihu begaat een overtreding. Feihu krijgt een gele kaart. Yimin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feihu probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yanshu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pingfeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Deyong is nu in balbezit. Guanliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yimin onderschept slim de pass. Deyong rent richting de bal. Deyong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Fenjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baidu is nu in balbezit. Daar is Fenjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baidu is nu in balbezit. Baidu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventors 42%, AKN 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Inventors - AKN 1:1