Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inventors Red FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Yanming bereikt de bal nog maar net als eerste. Yimin rent richting de bal. Lihui is nu in balbezit. Deyong verovert de bal door een tackle van achteren. Deyong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Xiaolong de bal. Yanshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaolong verovert de bal door een tackle van achteren. Xilai rent richting de bal. Xilai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventors 48%, Red FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Inventors - Red FC 0:0

65e minuut.
Zhong`ai met een snelle inworp. Yanming bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanming passt de bal in één keer door. Yimin is nu in balbezit. Yimin draait met de bal, schiet en ... Yunjin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yanshu met een sublieme pass. Yimin is nu in balbezit. Yimin passt de bal in één keer door. Deyong is nu in balbezit. Deyong haalt uit met een fantastische trap. Yunjin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhifu zal de hoekschop nemen. Kao heeft problemen om de bal te vangen. Deyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyong haalt uit met een fantastische trap. Yunjin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inventors - Red FC 1:0

77e minuut.
Deyong heeft problemen om de bal te vangen. Xiaolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaolong passt de bal met de wreef. Xilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yanming is nu in balbezit. Xiaolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaolong probeert naar een medespeler te passen. Xilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xilai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inventors 54%, Red FC 46%.
FC Inventors - Red FC 1:0