Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少年壮志不抽烟 暖树猩猩
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Yongli geeft een hoge lob. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongli geeft de bal voor. Klungelig pakt Fanlin de bal. Fanlin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zhiqiang rent richting de bal. Fan is nu in balbezit. Zhiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiqiang schiet op doel. Huisheng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
少年壮志不抽烟 - 暖树猩猩 0:1

35e minuut.
Juingyu rent richting de bal. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang passt de bal zonder na te denken. Fanlin rent richting de bal. Fanlin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
少年壮志不抽烟 - 暖树猩猩 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 50%, 暖树猩猩 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
少年壮志不抽烟 - 暖树猩猩 1:1

54e minuut.
Zhiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiqiang met een sublieme pass. Guozhang rent richting de bal. Guozhang draait met de bal, schiet en ... Risheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
少年壮志不抽烟 - 暖树猩猩 2:1

64e minuut.
Fan rent richting de bal. Fan met een sublieme pass. Yongli is nu in balbezit. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zhao geeft een hoge lob. Daji rent richting de bal. Daji passt de bal met de wreef. Shengzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shengzhen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Juingyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daji bereikt de bal nog maar net als eerste. Daji probeert naar een medespeler te passen. Zhiqiang rent richting de bal. Zhiqiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Babi rent richting de bal. Daji bereikt de bal nog maar net als eerste. Babi verovert de bal door een tackle van achteren. Babi passt de bal met de wreef. Xiaohan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 44%, 暖树猩猩 56%.
少年壮志不抽烟 - 暖树猩猩 2:1