Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigMoney LY Trust FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Shoulei geeft een hoge lob. Inworp. Baolong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan geeft een lange en hoge pass. Hongri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Shengwei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahong rent richting de bal. Xiaobai verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Shengwei verovert de bal door een tackle van achteren. Shengwei speelt de bal door. Lifen rent richting de bal. Kefeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wenyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Shoulei onderschept slim de pass. Xingtai met een sublieme pass. Klungelig pakt Kefeng de bal. Kefeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BigMoney - LY Trust FC 0:1

30e minuut.
Jie probeert naar een medespeler te passen. Xingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingtai passt de bal in één keer door. Kefeng rent richting de bal. Kefeng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Xiaobai geeft een lange en hoge pass. Zhenting bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefeng verovert de bal door een tackle van achteren. Kefeng haalt uit met een fantastische trap. Hongri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigMoney - LY Trust FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 64%, LY Trust FC 36%.
BigMoney - LY Trust FC 0:2

63e minuut.
Dacheng passt de bal zonder na te denken. Kefeng is nu in balbezit. Kefeng passt de bal zonder na te denken. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hongbao controleert de bal met de borst. Hongbao probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kefeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Xiaobai rent richting de bal. Xiaobai geeft een lange en hoge pass. Yahong heeft problemen om de bal te vangen. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan schiet op doel. Hongri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Shoulei de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BigMoney - LY Trust FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 48%, LY Trust FC 52%.
BigMoney - LY Trust FC 0:3