Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red FC AKN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


44e minuut.
Qingyun rent richting de bal. Feihu rent richting de bal. Feihu probeert naar een medespeler te passen. Baidu is nu in balbezit. Baidu draait met de bal, schiet en ... Yunjin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red FC 47%, AKN 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red FC - AKN 0:0

47e minuut.
Daar is Lihui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenjin is nu in balbezit. Lihui onderschept slim de pass. Baidu verovert de bal door een tackle van achteren. Baidu haalt uit met een fantastische trap. Yunjin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red FC - AKN 0:1

50e minuut.
Xiaolong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhengchun de bal. Feihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchun onderschept slim de pass. Zhengchun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zhengchun rent richting de bal. Zhengchun probeert naar een medespeler te passen. Qingyun is nu in balbezit. Xilai onderschept slim de pass. Xilai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pingfeng met een sublieme pass. Tiancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiancheng probeert naar een medespeler te passen. Fenjin is nu in balbezit. Fenjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gangqiang geeft een lange en hoge pass. Feihu rent richting de bal. Feihu passt de bal met de wreef. Baidu rent richting de bal. Baidu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red FC - AKN 0:2

84e minuut.
Zhengchun is nu in balbezit. Zhengchun geeft een hoge lob. Doeltrap. Jingbo trapt de bal weg van het doel. Yanming kopt de bal weg. Pingfeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red FC 44%, AKN 56%.
Red FC - AKN 0:2