Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少年壮志不抽烟 BigMoney
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen tragic


13e minuut.
Mengqi rent richting de bal. Mengqi passt de bal met de wreef. Huaixin rent richting de bal. Guozhang verovert de bal door een tackle van achteren. Guozhang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yaowu passt de bal in één keer door. Mengqi rent richting de bal. Mengqi speelt de bal door. Fanlin is nu in balbezit. Fanlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yahong is nu in balbezit. Yaowu onderschept slim de pass. Yaowu speelt de bal door. Fanlin is nu in balbezit. Fanlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daji bereikt de bal nog maar net als eerste. Daji geeft een lange en hoge pass. Shoulei controleert de bal met de borst. Fanlin onderschept slim de pass. Fanlin haalt uit met een fantastische trap. Hongri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jie passt de bal in één keer door. Ju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ju probeert naar een medespeler te passen. Daar is Junlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junlin schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Jie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhenbang komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Shengzhen is nu in balbezit. Shengzhen geeft een lange en hoge pass. Daar is Shoulei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanlin rent richting de bal. Fanlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
少年壮志不抽烟 - BigMoney 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 55%, BigMoney 45%.
少年壮志不抽烟 - BigMoney 1:0

50e minuut.
Feiliang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shengzhen met de inworp. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mengqi met een sublieme pass. Klungelig pakt Fanlin de bal. Fanlin passt de bal met de wreef. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong passt de bal zonder na te denken. Daji met een sublieme pass. Fanlin rent richting de bal. Fanlin haalt uit met een fantastische trap. Hongri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

87e minuut.
Daji rent richting de bal. Daji geeft een lange en hoge pass. Feiliang rent richting de bal. Fanlin verovert de bal door een tackle van achteren. Fanlin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 40%, BigMoney 60%.
少年壮志不抽烟 - BigMoney 1:0