Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少年壮志不抽烟 FC Inventors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Liangyu trapt de bal weg van het doel. Daji kopt de bal weg. Libo rent richting de bal. Fanlin rent richting de bal. Fanlin schiet op doel. Liangyu bokst de bal weg.

24e minuut.
Yanshu controleert de bal met de borst. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang passt de bal in één keer door. Fanlin is nu in balbezit. Fanlin schiet op doel. Liangyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Libo passt de bal in één keer door. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang speelt de bal door. Fanlin rent richting de bal. Fanlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
少年壮志不抽烟 - FC Inventors 1:0

42e minuut.
Daji rent richting de bal. Daji met een sublieme pass. Fanlin probeert de bal aan de voet te houden. Guozhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Liangyu trapt de bal weg. Yanshu kopt de bal weg. Jinzhou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinzhou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deyong is nu in balbezit. Deyong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 58%, FC Inventors 42%.
少年壮志不抽烟 - FC Inventors 1:0

47e minuut.
Longqiang kopt de bal weg. Daji met een sublieme pass. Shengzhen geeft een lange en hoge pass. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Lixin de bal onder controle te krijgen. Guozhang verovert de bal door een tackle van achteren. Guozhang met een sublieme pass. Fanlin rent richting de bal. Fanlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zhengfu passt de bal in één keer door. Yaowu is nu in balbezit. Yaowu passt de bal zonder na te denken. Fanlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少年壮志不抽烟 45%, FC Inventors 55%.
少年壮志不抽烟 - FC Inventors 1:0