Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigMoney Simber
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Jingyuan met een sublieme pass. Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jie passt de bal zonder na te denken. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Feiliang probeert naar een medespeler te passen. Fenghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifen begaat een overtreding. Lifen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Zhenting geeft een hoge lob. Inworp. Daming met een snelle inworp. Fenghui rent richting de bal. Fenghui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lifen is nu in balbezit. Fenghui verovert de bal door een tackle van achteren. Fenghui passt de bal zonder na te denken. Jingbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jingyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Jie verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Junlin de bal. Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 61%, Simber 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BigMoney - Simber 0:0

49e minuut.
Minghe geeft een lange en hoge pass. Fenghui heeft problemen om de bal te vangen. Shoulei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shoulei krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Feiliang de bal. Fenghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenghui passt de bal met de wreef. Jingbo is nu in balbezit. Jingbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lifen verovert de bal door een tackle van achteren. Lifen geeft een hoge lob. Zhenshuo speelt de bal door. Fenghui rent richting de bal. Fenghui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Shoulei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingbo onderschept slim de pass. Jingbo speelt de bal door. Klungelig pakt Fenghui de bal. Fenghui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigMoney 54%, Simber 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BigMoney - Simber 0:0